Ultra

Her kan du se alle de film, som DR har lavet fra årets land.

Sebastian er taget til Burkina Faso for at lede efter nogle af verdens vildeste dyr – og oplever en masse andet undervejs.

Selma og Sally er to danske piger, der flytter fra Danmark til hovedstaden i Burkina Faso. Her skal de bo i flere år. Vær med, når de oplever deres nye land.

Selma og Sally

Tvillingerne Sally og Selma er 10 år og er lige flyttet med deres forældre fra København til Ouagadougou. Vær med, når pigerne oplever deres nye land. Hvordan er det mon at bo i Burkina Fasos hovedstad, når man er vant til at være barn i Danmark?

På tur med vennerne

Klassefest

På tur til Ouagadougou

Skoledag i Burkina Faso

 

Sebastian og Afrikas vildeste dyr

Sebastian er taget til Burkina Faso for at lede efter nogle af verdens vildeste dyr – og oplever samtidig et helt nyt land.

1: Elefant

Sebastian vil prøve at finde landets største dyr, den vestafrikanske skovelefant. Undervejs støder han på en meget mærkelig slange samt den mystiske hornravn og smager på den lokale billelarve.

 

2: Nilkrokodille

Sebastian vil finde den grumme Nilkrokodille. På sin rejse møder han en flok tantalus-aber, en sær fugl med et hoved som en hammer samt nogle meget sure elefanter.

 

3: Bavian

Sebastian leder efter den bomstærke abe, bavianen. Han passer på de glubske krokodiller og finder den lille øgle gekkoen, som med særlige hår under fødderne kan kravle med hovedet nedad.

 

4: Vortesvin

Sebastian vil finde det sky vortesvin. I sin søgen møder han den enorme gambianske kæmperotte, de store og muskuløse roan-antiloper – og spiser en levende græshoppe.

 

5: Pytonslange

Hvor er den listige pytonslange? På sin vej støder Sebastian på en kæmpestor sporeskildpadde og en giftig edderkop – og spiller fodbold med de lokale børn.

 

6: Skorpion

Sebastian vil se den giftige skorpion. På sin rejse møder han nogle hellige og meget sultne krokodiller. Og det lykkes ham at finde de ekstremt sky og aggressive skovbøfler.

 

7: Flyvende hund

Sebastian leder efter en af verdens største flagermus, den flyvende hund. Han møder gribbe og fanger en agame med de bare næver.

 

8: Kamæleon

Sebastian søger efter den smukke og mystiske kamæleon. Og møder et gigantisk tusindben, en lille skildpadde og smager på naturens egen snack: en levende termit.