Bestil et klassesæt som PDF

Hvis du vil undvære de trykte bøger, kan du også bestille dit klassesæt som et gratis PDF-sæt, hvis du kan nøjes med at bruge den elektroniske tavle eller vil printe selv.

Du og eleverne får også fuld adgang til alle web-værktøjer, film og opgaver.

Du kan vælge at få materialet uden de trykte bøger. Det er helt gratis og giver dig også adgang til alt det øvrige indhold og materialer.

Du får bøgerne tilsendt som PDF’er i slutningen af september pr. e-mail – og får selvfølgelig også fuld adgang til web-universet, web-værktøjerne og app’en til eleverne. Du får også adgang til websitets lærer-univers med alle opgaverne, alle filmene m.v.

Vær dog opmærksom på, at elevbogen er på 64 sider, så det kræver tid at printe mange eksemplarer selv. Desuden vil et udprint på A4 vise elevbogen i formindsket format, så teksten bliver mindre. Det er dog ikke et problem, hvis du f.eks. selv vil læse historien højt og måske vise billeder og film på den elektroniske tavle. Desuden findes elevbogens skønlitterære fortælling (dog uden faktastof, ordforklaringer og alle faktafotos m.v.) også på websitet som digital ”bladrebog” med højtlæsning, så det er muligt at lade eleverne orientere sig i selve fortællingen der.

De fleste af opgaverne kan du sagtens bruge, uden at eleverne selv har elevbogen – men ikke alle.

Tilmeld dig mail-liste til download af PDF-pakke

Jeg underviser i
Niveau
Nyhedsbrev

 Urk0914